Jobba hos oss

Lediga tjänster

Elektriker

PFA (Power From Above) Solteknik AB är det lilla företaget med den stora visionen om att kunna erbjuda energieffektiva lösningar till svenska hem. Vi söker elektriker som vill bli en del av vårt fantastiska team och som brinner för kundbemötande, kvalitét och trygghet.

Elektrikerna spelar en stor roll i vår verksamhet och med arbetsuppgifter som handlar om allt från att bygga om el centraler som kan ge energi till ett helt hus till att driftsätta solcellsanläggningar kommer det vara varierande arbetsuppgifter från dag ett.

Vi lägger stor vikt vid personkemi och som elektriker hos oss kommer du känna att du är behövd, uppskattad och en del av något större.

Våra medarbetare fortbildas ständigt och kommer gå in i varje nytt projekt med ny kompetens och tillvägagångssätt för att erbjuda ett så prisvärt, kvalitativt och framgångsrikt resultat till kund som möjligt.

Det som är unikt med oss som företag är att vi drivs av passion för det vi erbjuder och därför är vi otroligt stolta över att kunna öppna upp för ansökningar till att jobba som elektriker hos oss.

Montör

Vi inom PFA Solteknik AB är otroligt stolta över att kunna erbjuda möjligheten för den som brinner för kundbemötande, kvalitét och trygghet att söka en tjänst som montör hos oss. Fördelarna med att jobba som montör är att arbetsuppgifterna verkligen varierar från den ena dagen till den andra och det finns en otrolig bredd av områden du kan verka inom.

Vi har genom åren byggt upp ett tryggt och stabilt kundregister där våra referenser väldigt tydligt säger att det hos oss finns massvis med olika projekt som du som montör kan ta dig an.

För oss är personkemi prio ett och som montör hos oss kommer du verkligen få praktisera det då du kommer jobba nära våra kunder. Våra medarbetare fortbildas ständigt och kommer gå in i varje nytt projekt med ny kompetens och tillvägagångssätt för att erbjuda ett så framgångsrikt resultat till kund som möjligt.

Det som är unikt med oss som företag är att vi drivs av passion för det vi jobbar med och vi hoppas att du som känner att du passar in på beskrivningen kommer söka jobb som montör hos oss.

Ansök

Fyll i formuläret för att ansöka om en av våra lediga tjänster

    Ladda upp CV