Solpaneler

Idag finns många tillverkare av solpaneler på marknaden i varierande priser, utseende och kvalitet. Vi arbetar enbart med etablerade tillverkare som håller bra kvalitet, garantier och finish. När vi projekterar lägger vi stor vikt vid det estetiska. Vi väljer också paneler med optimalt mått och effekt för taket anläggningen ska monteras på. Detta för att få ut så stor effekt som möjligt av solcellsanläggningen. Takets funktioner som takavvattning och täthet tillsammans med vindfånget på panelerna är viktiga parametrar att ta hänsyn till. I vårt geografiska område kan också hög snönederbörd förekomma vilket gör att vi väljer bort ett antal fabrikat som vi inte anser håller måttet i vårt klimat. Panelerna skall hålla i många år och även klara skiftande väderlek.

Diskutera gärna era önskemål och behov med oss så hjälper vi er att välja den utrustning som är bäst lämpad för ert projekt.

Solpaneler från ett av Europas pionjärföretag inom solenergi, tillverkade i Spanien. Panelerna har hög effektivitet, bra garantier och snygg finish. Finns i flera olika storlekar och modeller. 

Eurener Ultra Premium är vår ”go-to” panel med sin snygga design utan synliga ”busbars” och IBC-Teknik vilket gör att alla lödningar ligger på baksidan av paneler för en svartare design.

400W Ultra Premium är också den panel vi också integrerar i tak.

Nexa TopCon 430 är Eureners senaste panel i sk. glas/glas utförande. Där båda sidorna är av glas för bättre hållbarhet och 25 års produktgaranti.

Se bilder och designer på referens sidan.

Våra lagerförda modeller varierar i  mått för att få bästa design!

Nuvarande modeller i lager:

Ultra Premium 400W (1727 x 1039 mm)

Ultra Premium 440W (1895 x 1039 mm)

Topcon Glas/Glas – Bifacial  430W (1724 x 1134 mm)

 

– Datablad MEPV 132ULTRA PREMIUM
– Datablad MEPV 120Nexa TOPCon
– Datablad MEPV 120 ULTRA PREMIUM
– Datablad MEPV 108 Nexa TOPCon
– Datablad MEPV 120 HALF-CUT

Kontakta oss för mer information