Vilka är PFA Solteknik?

Bakgrund

PFA Solteknik AB grundades Januari 2019 av Jonas Bergqvist och Emanuel Åhman.

I tider med mycket renoveringar och tal om energieffektivisering i egna fastigheter fick vi upp ögonen för solel och det geniala med att producera sin egen el på sitt tak för att sänka sina driftkostnader. Ville vi med vårat intresse för solenergi och tekniska kunnande eftersom vi gjort resan själva och sett hur bra det fungerar i sverige även kunna erbjuda och hjälpa andra att gå samma hållbara väg mot att producera sin egen energi.

Företaget PFA Solteknik AB: PFA – ”Power from above” Kraften från ovan helt enkelt, Solen!
Solenergin är ursprunget till all den energi som utvinns ur såväl fossila som biobränslen, vattenkraften, vindkraften och till viss del geotermisk energi.
Solenergin står för den största delen av såväl el och värmeproduktionen på jorden! Denna vill vi hjälpa våra kunder att ta vara på.

Vad är viktigt för oss?

För oss är kvalitet, kundnöjdhet, säkerhet prio ett!

Vi lyssnar alltid efter kundens behov och önskemål. Men framförallt har vi expertisen att bygga en så optimal anläggning som möjligt utifrån förutsättningarna. Vårt mål är att kunden skall få en så felfri och snygg solcellsinstallation som möjligt.  Vi prioriterar alltid att leverera en anläggning som passar estetiskt med fastigheten. Den skall vara snygg och ordentligt byggd uppifrån och ner för att kunna levera ström under lång tid framöver.  En snygg och säker anläggning höjer värdet på en fastighet direkt från dag ett!

Vi vill med vår kunskap vara en tillgång för våra kunder både före och efter installationen är driftsatt och klar.

Med vår breda kompetens och sinne för problemlösning gör vi ofta ombyggnader för att anpassa en anläggning för bästa möjliga produktion och estetik. Vi har kunskapen och möjligheten att bygga om och flytta ventilationshuvar, takventilation mm för att få en bättre helhet på våra anläggningar.

Vilket ses på många av våra refensobjekt där vi har flyttat stegar, ventilation mm som kan vara ivägen och ge ett mer hackigt eller pixligt utseende. En solanläggning skall pryda fastigheten på ett snyggt sätt tycker vi.

Företagsinformation

Företaget är registrerat och godkänt för ”Elproduktionsanläggningar” hos elsäkerhetsverket.

Vi:

  • Är Utbildade inom ställningsbyggnation, heta arbeten och fallskydd.
  • Är behöriga elektriker och snickare med lång yrkeserfarenhet och yrkesbevis säkerställer en trygg och säker installation.
  • Är Certifierade solcellsinstallatörer enligt Incert CIN 2 och boverketsbyggreger BFS 2015:4 CIN 2
  • Gör alltid snö och vindlast beräkningar på alla installationer för att säkerställa att anläggningen kommer hålla över tid.
  • Följer försäkringsbolagens rekommendation på hur anläggningar skal vara installerade.
  • Övertar arbetsmiljöansvaret under installationstiden.

 

Kontakta oss för mer information